Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

fredag 27 augusti 2010

Vardagen är här

Ok då har ju barnen börjat skolan igen då ,klass 4 & 6 tiden går alldeles för fort det tog inga tider att inse att dom vuxet under vår sommar .Det var helt annat på,schemat & nya kompisar och egen vilja att inte lyssna på mig .Men så härligt att se dom fixa sig på morgonen med kläder / hårvax skor mm.

Personalmöte på jobbet kul att se dom som haft sen semester ,blev bjudna på smörgåstårta utav chefeneller nej utav kommunen var det ju .Men var ju räkor och tyvärr blev det endast liten bit.

Svägerskan kommit hem oväntat från sin havandeskapsförgiftning hörde jag ,men så goda nyheter då kanske det hinner bli lite färdigt för nya bebis .

Nu när allt är som det ska med skola mm tänkte jag ev komma på något bra för mig själv men tyvärr blir inte det mer tid för mig själv .Eftersom ny aktiviteter börja v 35  följer d.v.s gymnastik & handboll så nu i ngr veckor är det både fotboll * 2barn * 2 ggr/v handboll *2barn *2ggr/v och även gymnastik 1 barn *2ggr/v.


Så är livet när vardagen kommer till familjen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar