Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 12 augusti 2010

Vara ledig !! Lycklig !!!

Vad det är skönt att inte ha någon klocka som måste ringa  på morgonen ,förutom den för att Maken ska ta sig upp !!!


Ja tyvärr är det ju så att jag väcker honom ,har varit så länge faktiskt jo även då jag var på BB med dottern i 2 st nätter så ringde jag och väckte honom så han kom upp & fick iväg sonen till dagmamman , Jag var ju ändå vaken  "ELLER HUR " ja ja så är det sedan dess,jag tycker min make är bra på många saker men just detta att ta sig upp är inte den starka sidan precis.


Nu var det ju inte honom det skulle handla om utan bara vara ledig & vakna utav annat ,som solen eller barnen "det är inte tidigt" vid ca 09,15-10,00 när ska vi gå ner och ta fram frukost / eller får jag ligga här en stund och kolla tv-n SÅ UNDERBART ATT EJ MÅSTE GÅ UPP JUST NU .


Jag tycker det är bra tider för mig nu sista veckorna innan skolan börjar 24/8  ,men om jag kommer vara med barnen återstår eller dom med mig ska det kanske stå, men jag är så glad över deras kompisar som finns runtomkring hela tiden .


Har inga större planer för den lediga tid nu framöver  ok jo det är jobb lör-sön nu i närmsta 2 helgerna men  vardagarna är fria ännu .


Funderar om jag snart ska söka semester igen bara för att  vara ledig & göra ingenting .


Blir glad när man ser andra må bra över sin situation bland dom som man känner står en nära.


Lycka är ju att snart få träffa släkten igen ,deras lycka är kräftor vet ej vad min kommer att bli ????
Jag hoppas lycka kommer ang folkrace tävlingen på lördag ,skulle vara så kul om det kunde börja gå bra igen .


Men den största lyckan är höra maken & barnen säga älskar dig  menar inte då det där "vanliga " stressade i mobilen utan när det passar så bra .


Lycka är att ha vänner som finns när man behöver dom ,kram till er som vill ha en 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar