Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

tisdag 5 oktober 2010

Helgen Vimmerby MS

Fredag em/kväll
Blev lite senare än jag tänkt in till klubben ,men ingen större fara blev det ,jag kopierade lite papper & försökte hjälpa till men det blev lite konstig stämning när alla ska vara samtidigt dvs vi var ju alla 4 ansvariga så vem gör vad tillsammans med vem ,sedan var det ju missförstånd mellan olika parter om saker & uppgifter SÅ ONÖDIGT  tjafs blev det  . Vi var klara ganska tidigt så klockan var inte alls mycket när jag & barnen kom till mamma för mat & mys och även lite koll på idol hann vi med, Trevligt att vara social med familjen  . Tillbaka vid stugan och snabb koll över läget & isäng  innan 22,40
Lördag
Klockan behövde inte ringa(05,35) utan vi vaknade tidigt ,så redan 05,15 var vi inne i stugan och fixade kaffe och  lite annat ,jag var ju lite osäker på att jag fått ihop all planering inför 2 dgr & serveringen .
kl 06,30 dax att dra till besiktningen & samla vagnböcker .
Lagom när tävlingen skulle start så var det ju bara att sätta sig i bilen ock köra ut sonen till stora vägen för att han skulle bli hämtad inför deras fotboll.
Missade nog inte något viktigt ju iaf. Blev imponerad då utav maken som ju vann sitt 1:a heat med kompisen efter sig  partävling  var det ju lördag .Han körde bra hela dagen tyvärr blev det 1 svart flagga för laget som tyvärr avgjorde att poängen ju inte räckte till någon av finalerna.Vi fixade anbuden bra & snabbt 42 st blev det . Maken åkte för att fixa lite styr med annan bil som han fick för sig att köra under söndagen & resultatet av det blev svetsning nere i maskinhallen .Jag hade ju lagat mat som bara behövdes värma så även det gjorde att middagen flöt på bra inne i stugan & direkt kom känslan tillbaka från v 27-28.

Kvällen blev trevlig då det ju kommer folk som vill prata , även om man nu inte känner alla till 100% men jag har ju inga problem med att vara social ändå & bjuda på ngr minuter .

Söndag
Dax för mig att jobba med L-T -Å ,Jag då som bitr till henne , Jag tog del utav förarsammanträdet då jag hade uppropet .Jag är nöjd över dagen även om det var lite skrik & gap på vissa "anhöriga/mekaniker" går inte in särskilt mycket på det nu men visst hade dom rätt  .
Jag försökte att vara delaktig i det som hände & svarade vad jag tyckte i situationer som blev, var väl inte helt överens med alla beslut ang flaggor eller hur sent dom gavs ut.
tyvärr missade jag att det kom 1 protest ,utan hörde det på "omväg"  hade varit merit att höra samtalen fram/åter men det kommer nog flera under tiden , Jag vet vad jag ska göra vid protester så det är inte det jag menar,utan att höra hur man faktiskt själv kan styra ???? eller bara lyssna in domare och den som lagt sin protest
Tävlingen gick fort även denna dag & många anbud blev det så några ny ägare till bilarna blev det .
Körningen under dagen utav då maken .sonen & syster-sonen var blandade resultat,tyvärr så kom ju maken bara 1 heat pga ????? något i framvagnen på den "lånade bilen" .men det blev  1 st C-final iaf. .

Mötet efter tävling gav bra respons lite att fundera över men det visste vi ju redan .

Det som var lite tråkigt att se var att vi ej litar på våra egna ,så jag kände att jag missade lite utav vår egen tid jag bitr & Tl   jag kan ju ha fel ?????????????


Nu har ju vi Vimmerby kört klart våra folkrace tävlingar för 2010 ,återstår att se vad som händer inför 2011 och med vilka tävlingar som går igenom .


Jag har ju 1 uppdrag kvar 2010 och det är ju nästa vecka i Målilla  och maken ska också ställa upp för annan klubb ,det blir samma poster som i Augusti  tävlingen i Målilla  Bitr  Tl  & säkerhetschef .


Kommer jag på mer så ev fylls det väl på !!!!!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar