Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

onsdag 6 oktober 2010

Uppmuntran "jobbet"

Då har jag ju träffat 2 utav mina arbetskollegor ,vi skulle försöka att komma på ngt vi kan göra med jobbet . har ju blivit tilldelade antal tusenlappar av kommunen för bra arbete trots promlematiken & allt vi utsatts för !!!!!!

Vi är ju nu då  21 st på mitt arbete och det skulle då vara något som är arbetsbefrämjande & även lite trevligt  d.v.s. inte så lätt för inget i VÄRLDEN ÄR JU GRATIS  även om det nu är inom samma  omsorg????


Det är ju alltid trevligt på studiebesök &mat är alltid trevligt   så det får nog bli något utav kombination utav det men inte samma dag ??????


Blev bjudna på goda bullar & gott kaffe från "blåskontot " Vi pratade även lite blandat hur vi kände det nu med allt som rör sig runt oss på arbetet, skönt att sommaren är över men visst skulle vi behöva nya semester veckor redan nu HA AH HA .skojar inte om det !!!!!!!
Det återstår att se vad det blir i sista ändan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar