Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

fredag 22 oktober 2010

Snart helg

Ok snart börjar då 1 utav 3 st jobbar helger på raken , PUH PUH hur tänkte jag ???? eller jag hade ju inget val pga redan så mycket i kalendern för hela familjen fram till denna helg .
Måste ju säga att jag ju faktiskt varit lite ledig & njutit också mellan allt det inplanerade .


Känner mig pigg& glad INGEN HÖSTDEPP  i närheten här , På något sätt har vi försökt göra förändring i vårat liv nu och resultatet vet vi inte när det syns BARA ATT VÄNTA  !!!!!!!!!!


Tyvärr nu då så blev ju Felix gipsad i 2 veckor på vänster arm KOMMER STÄLLA TILL LITE DÅ han ju är  vänsterhänt "stackaren " som tur var blev helgens match i handbollen flyttad till ??? 
men imorgon skulle han ju iväg med fotbollen för avslutning i Oskarshamn till Big bang som är typ ngt lagspel med färgkulor ( INTE KRIG ) men självklart ska han ju med & heja på sedan är det väl pizza & prisutdelning för vissa insatser TYVÄRR HAR HAN jU VARIT MYCKET SKADAD så hur det blir med olika tränings /deltagande uppmuntran  återstår ju att se .


Annars så är det ju Folkrace igen även denna helg trots jag skrivit innan den är slut för säsongen så kunde dom visst inte hålla sig ifrån 
DEN STORA skillnaden kommer  bli att Uffe ska jobba som KONTROLLANT  och inte åka enbart som mekaniker ,blir väl att Freddy & Robin skulle dela bil och den har dom  visst lånat utav Emelie  så denna helg liknar ju ingen annan HA HA HA .


Men vilket härligt väder vi hade liten stund på morgonen / fm  JAG /VI ÄLSKAR SNÖN  nu är det ju kanske mindre trevligt . Men har ju ändå rastat hunden & fått frisk luft 


Ha det bra nu //



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar