Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

tisdag 19 oktober 2010

Vara glad för



Det är så mycket som glädje runt omkring oss om vi bara vill se den & ja jag vet ibland vill vi inte se det som faktiskt finns precis framför ögonen ,utan vi kanske letat/söker någon annanstans ?


Jag är så otroligt glad över min familj som har fått lite lugnare tillvaro just nu ,det gäller ju även min syster m familj även att jag ej har koll till 100 % hur det är ?? &   släkten  jag gifte in mig i finns där precis när jag vill och behöver dom .


Nellie som ju var brudnäbb då 2007 har ju nu också fått förfrågan att bära korset på kusin Veras dop och självklart så löser vi ju det ,tyvärr krockar ju dopet med vår helg i Stockholm med min syster & lilla mamma men tror dom absolut förstår att vi vill åka hemåt tidigt på söndagen för att ju då hinna hem och till kyrkan .


Känns också skönt att  vi alla just nu mår bra inga större bekymmer får man säga så  eller hoppar sjukdomarna på oss nu   var ju hemma 2 dagar förra veckan .
Barnen har sina aktiviteter som handboll,gymnastik så dagarna fylls ju ganska snabbt .


Har ju börjat att bläddra runt i andra bloggar under tiden kaffet ska drickas upp på morgonen ,lite småkul att se hur många olika människor det finns som öppnar sig TACK FÖR SKRATTEN NI GER OSS 
Stugorna i Hult
Nellie ,Harry,Felix













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar