Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 28 oktober 2010

Skulle nog Behöva nya

Jag behöver nog skaffa mig nya rutiner eller sluta dricka kaffe för visst nu  sitter jag ju  igen med 1 kopp varmt ,rykande gott svart kaffe framför mig & bläddrar igenom vad ni skriver här och på  facebook   den lilla fejjan får vi ju inte glömma  där man också kan få sig lite information även man vill eller inte om allt & alla ,för vissa har ju ingen begränsning på vem som ska se deras hela värld, själv är jag inte konsekvent på detta med namn varken här på bloggen eller på fejjan  det kommer ju namn ibland och ibland är det ju DOTTERN, SONEN ELLER GUBBEN DOM HETER  ???

Lite komiskt faktiskt just detta med vad man kallar folk , typ säger man mamma, MORSAN  eller NAMNET ????? resp pappa= namn  JA NI FATTAR VÄL  vad jag menar , menar ju då att man behöver ju inte utelämna namn på all som man nämner eller ingår i aktiviteten / jobbet eller vad det nu kan gälla .

Men all denna info om andra som bara sprutar ut genom rutan på då facebook den är inte alltid så kul eller upplyftande enl mig .

Men är det så fel att sätta sig här i lugn & ro för jag gör ju faktiskt 2 saker samtidigt  får i mig lite kaffe & får info om sådant som jag ju ev gillar // Ha det bra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar