Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 16 september 2010

Bitr Tl igen Målilla

Ok ikväll ska det bli Målilla igen & prata folkrace , det blir uppdrag nr 2 för mig där hos dom och totalt nr 5 för året "tror jag "  Vimmerby ,Kalmar ,Kalmar ,Målilla JAPP  nr 5 blir det .


Hade ju skitkul förra gången då sista helgen i Augusti på 2 dagars Tack Sandra vi hann och prata om ditt & datt och även fundera på olika saker under dessa dagar.
Söndagen bjöd på riktigt stora LERDUSCHAR /HÅR INPACKNINGAR  då vi stod på huvudposteringen .


Japp det var då & nu är nu ,har varit och träffat "dom " innan 1 gång inför 9/10 som är datumet som gäller då  pratade vi mest allmänt om vad som krävs & hur jag upplevde tävlingen innan försökte komma ihåg vad jag / sandra sagt/ sa på eftermötet .

Vad som händer ikväll vet jag ju inte så direkt SÅ DUKTIG ÄR JAG INTE ÄNNU.Men vet att Gittan kommer som jag ju ska jobba tillsammans med& det har jag ju redan gjort  innan också vid 1:a tillfället i Kalmar så det blir ingen stress & nervositet på det .


Längtar ju GIVETVIS TILL 3/10 då vi har tävling i Vimmerby och jag ska få jobba tillsammans med Leena  som ju  har blivit en person som jag kommit väldigt  nära i detta fritidslivet FOLKRACE  och är så glad över detta.
Jag försöker att visa mitt intresse av att lära mig så ibland är jag nog tjatig men som sagt frågar man inte så kommer det inga svar ,sedan är jag ju inte särskilt ny i detta med Folkrace  utan det ligger där i ryggsäcken ,så erfarenheten finns DEN SKA BARA SLIPAS UPP  .

Detta med folkrace och dess känsla varierar från dag till timme , har ju funnits i mitt liv sedan den kom till Sverige Jag var 9 år då det blev min konkurent i livet om pappa  men som sagt jag var ju med överallt där pappa var  i vått & torrt följde jag ju honom på tävlingar .


Nu kanske det inte är så många som läser min blogg från "FOLKRACE VÄRLDEN" men det är många där ute som faktiskt har sett mig hängande/ springande  bredvid pappa under alla dessa år , och nu då även följt mig i vuxen ålder& under min egen  tid som förare &  och nu även dom sista 7-8 åren  som stöd för maken då han gått bredvid pappa under Semesterracet ,sedan har vi ju Lilla "sonen " som ju gått upp och blivit senior efter 3 år som junior .


Stockholm 2007
Jag säger som pappa alltid sa , det är många som bidrar så att Semesterracet går runt 2007 fick vi ju pris för bästa arrangemang  bild på detta finns ju innan men här den igen 








Ganska glad ,positiv 
Tack igen för ditt kunnande och inspiration du gav så många  & glädjen du spred .


Saknar dig varje dag // kram 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar