Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 16 september 2010

Varför detta nu då ??

ok har varit med dottern hos tandläkaren ,pappan i huset dök också upp precis innan det var våran tur att gå in.Det skulle bara vara vanlig undersökning "Bara vanlig" 


Det gick ju inte alls att ens försöka att ta röntgen bilderna  i munnen , våran dotter har blivit TOTALT LIVRÄDD  för att gapa ,tårarna rann innan snälla Carola tagit fram lilla plåten ,Har nog aldrig hört så många ursäkter från dotterns håll  jag är trött , törstig , missar rasten i skolan & hur många kramar & pussar hon skulle ha för att gapa  ,älskar ni mig ,blir ni arga på mig nu ..........................................................................................................................................?????????????????????????
Vad hade hänt  jo tyvärr förra gången vi var så var kanske inte just den tandläkaren lika lugn & innan vi hann besluta oss över dagen så  tyckte han att vi skulle dra ut en ful tand ur munnen & vips så var sprutan i munnen och bedövning på gång .


Sedan har vi ju varit hos "vanliga " doktorn & tagit halsprov långt där nere i svalget  och det trodde visst dottern vi skulle behöva göra idag  ELLER SAMMA KÄNSLA  .spy spy


Blev ju bara att boka ny tid & då bestämma vem som utav mamma/pappa som ska med ,skulle ju gissa på MAMMA   för det är ju slumpen som gjort att faktiskt maken varit hemma 2-3 ggr under alla dessa besök .


Självklart är han ju en bra pappa dom dagarna" ha ha " menar ju bara att det brukar vara jag som fixar alla dessa saker gällande barnen ,då ju maken jobbar lite längre bort så det är ju svårt att få  tider som passar honom men visst är jag glad att han var med .


Det löser sig säkert bra nästa gång vi är där & då hinner vi prata innan ,för dagens besök kom till kännedom igår em då det kommit 1 återbud och det var dax att boka tid åt Dottern.


Tror snart det är dax för sonens årliga koll  också ,men det tar vi då 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar