Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

onsdag 1 september 2010

Vänner

Vad det är härligt att bara kunna glida in & vänta på kaffet ska bli klart så man kan börja babbla babbla om allt möjligt om vem som helst  & nästan vad som helst ,men även vara tyst men ändå veta hur man tänker, trots att det kanske var Innan semestern man sågs sist

Det finns ju så många olika vänskap som helst Så många underbara människor det finns runt oss bara vi vill se dom ,behöver ej älska dom eller träffa dom varje dag , men respektera dom som dom är .
Ibland känns det som man ej hinner med att träffa  dom, men då räcker det med ett litet sms så är man glad igen .


Jag är verkligen så glad över mina vänner som finns där för mig ,ibland funderar jag på har jag verkligen så många ????????????
självklart finns det massor där ute som är ens vänner men alla är inte just  mina "speciella "vänner men  jag vill ha dom runt mig ändå, så som vi lever så träffar vi ju folk överallt d.v.s. fotboll/handboll ,folkrace  & visst finns det alltid någon utav dessa som är något speciell som man blir glad av att se & som gör intryck på andra människor.


Någon sa till mig att släktingar ej kan vara vänner menar dom då att min älskade make ej är min bästa vän ??????????????eller svägerskan ?????????


Gud vilka dumma människor det finns FY eller finns det lag på hur/ vem  vänner ska vara 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar