Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

onsdag 29 september 2010

Kontroll

Är det så dumt att vilja ha kontroll ?? nja säger nog vissa & absolut säger nog NÅGON  .Det är svårt ämne som man kanske inte pratar så ofta om med varandra .
Jag vet att jag ABSOLUT VILL HA DET men vet också att jag inte behöver det , eller jo ibland behövs det ju .

Jag är ju en stark person som går mot strömmen om jag VILL  DET och är säker på min sak,har blivit mer ödmjuk på senare år "tur för alla andra"

Tyvärr har jag inte kontroll över vissa saker ,typ ???????? hur andra uppfattar andra vid tillfällen som är runt oss i vardagen/jobbet  & även den fritid  för jag lovar det finns orginal på alla  ställen. Menar då att man får försöka medla mellan olika parter .Och på ngt sätt tror jag ibland att dessa personer blundar för verkligheten för visst borde man märka att man sårar eller fräser åt någon ???????????

det kan störa mig lite att andra blir drabbade pga skitsaker omkring oss.
har ju  bekanta som jag har bra relation med inga problem  när det är något men jag är stark i mig själv , men deras relation till andra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Nog om det  just nu.

Till helgen är det folkrace jippie hurra vad jag längtar .


Vi har många anmälda till båda dagarna känns helt ok med det tycker jag ,tyvärr har det knäppat sig lite med mail som gått ut till förare DET RETAR MIG ATT DET INTE FUNKAR eller att jag är maktlös över det när samtalen / besvikelsen kommer från förare , gästboken  också om man nu är snabb och hinner läsa innan det är borta då ev med ej fullständigt namn .helt ok tycker jag att det är att ta bort om man tror infon ej stämmer eller PÅHOPP  .


Men detta med att jag tyvärr inte har just den datakunskapen så får jag förlita mig på den som gör utskicket , gör mig lite frustrerad över tekniken som används och mig själv.


Vet ju också att jag behöver hjälp med att arrangera tävling men har absolut inga problem med att inte göra allt själv .
Även att säsongen inte är över 2010 så längtar jag till 2011 & Vimmerby MS www.semesterracet.se

Men detta skulle ju handla om kontroll , jo inom familjen har jag stort kontroll behov även att jag är gift så vill jag sköta mycket (allt) själv....
och när barnen ej gör som jag säger eller vi bestämt ,då spricker ju all planering som jag försökt få ihop och det är inte så lätt ,jag jobbar ju em/kväll,sovande jour & tidig morgon så det måste klaffa  med läxor ,gympa kläder mm ja ni förstår ju hur det är ELLER 
hur länge kan man kontrollera sina barn ?????
Lite till har jag kommit fram till iaf 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar