Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

onsdag 29 september 2010

Och !!!!!

Visst är jag lite glad över att ha tappat ngt kilo från kroppen , men var det tvunget att bli just det som satt vid brösten ???????????????
 tittade mig i spegeln och det blev snabbt konstaterande   ja dom är mindre så visst funkar detta med att ändra lite på intag utav maten & motionen , motionerar ju inte så VÄRST MYCKET  men har faktiskt tagit promenad & ej bilen vid tillfälle .


Varför kan ej vikt minskningen placera sig så som VIKT UPPGÅNGEN ÖVERALLT ????????
Nu ska jag väl iofs inte gnälla har ju inte flera dussin kilo för mycket."men ngt "


Har blivit tillsagd att det inte funkar att skylla på att man fått barn !!!!!!!!!!! det tycker jag är självklart att man måste få göra.
Och att dom dragit ihop magen med stygn så givetvis blir det "SKINN HÄNG" PRECIS ÖVER DEN "RADEN"  under knappen i jeansen  eller hur man ska beskriva .


Men detta med att försvara sig att säga man har fått barn !!!!!
Det kör jag med ang att brösten är lite häng på & den förklaringen är ju 100 % för jag ammade ju mina barn 7-9 månader.


Ja ja  det är väl bara välja mellan att vara lagom tjock eller små "ÄNNU MINDRE "  tuttar än innan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar