Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

tisdag 21 september 2010

Jäkla unge

Det började ju med att vi kollade på dvd i söndags dvs jag & maken ,dottern .


Sonen skulle inte titta med oss utan sova hos kompis över natten  ,men så blev det ju givetvis inte utan han kommer hem med kompis & dom hyrt egen film till sig,helt ok men sedan då när jag säger att filmen ska tillbaka snälla kan inte du lämna ,snälla ,snälla ,vi är ju hos ??? Nej svara jag det är erat ansvar ni har haft hela dagen på er att göra detta ,jag hade ju varit på utbildning 8,00 -15,00 & dottern på fritids .Och ni har mer än 1,5 timme tills eran träning börjar 


Nog om detta utan jag tror ju då att dom lämnar in sin under tiden jag röjer runt i affären efter middagen vi hade igår  &Jag lämnar ju våra 2 filmer vi sett"Vi såg inte Alice i under...."& grabbarna dom  åker iväg  på sin träning  som att allt är under kontroll men vid läggdax frågar jag om lämningen nej vi lämnade inte den !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Då är det ju så att bara att betala förseningsavgift på den .


Jag tänker ju då ok då får jag ta en promenad ,ska ju ändå ut och handla lite även idag , går bort mot preem  ,men börjar att fundera över är deras film hyrd där ?????????????
nej givetvis inte  så det är ju bara att gå vägen hemåt igen & passera huset och gå vidare mot ica där ju jag faktiskt hade lämnat våra filmer i rätt tid igår .


Jag slänger iväg 1sms  "varför sa du inte ni också hyrde på ica "tänkte han kollar väl av sin mobil när skolan är slut Men fick svar direkt  jag har lektion  .


Ok motion fick jag ju i orkanblåsten som är ute  & 40 kr fattigare enbart på filmen 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar