Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 12 maj 2011

Är jag en vän !!!

Jag är absolut inte ledsen eller mår dåligt idag (nästan helt tvärtom) ha ha .
Men ibland börjar jag fundera över hur mina vänner ser på mig o mitt liv, sällskap ,jobb. Jag träffar dom sällan ,har aldrig tid att åka på olika partyn jag blir bjuden på. Även om jag gillar att vara social så ibland är jag ju inte alls det .


Jag gillar ju verkligen mitt liv just nu ,men tänk om jag missar att visa att jag fortfarande uppskattar dom som finns i min närhet.


Just nu måste jag ju vara ärlig och säga att mina älskade vänner i folkracen BETYDER SÅ OERHÖRT MYCKET FÖR MIG  utan någon namngivelse så är det er jag tjatar på med min okunskap & frågor .Plus ngr flera i kretsen 
Ni ger mig gnistan & glädjen från mitt / vårt förflutna VILJAN ATT fortsätta vara i topp i arrangemang. Vi kommer inte alltid vara överrens  100 % men det skrämmer mig inte heller bara vi låter varandra ha sin personlighet o åsikt så kommer vi lyckas tillsammans .


Men nu tillbaka till rubriken ??????????????????????????????????  !!!!!!!!!!
Ja jag är nog någons vän i alla dessa olika former i vårt samhälle det är jag helt 100 % på att någon tänker på mig vid tillfälle .


Och så finns ju denna sociala bit med mobiler , mail & då Fejjan 
så risken av att tro att man missar något är väldigt liten "gäller ju endast det ytliga man delar med sig utav för allt behöver man ju inte avslöja "

3 kommentarer:

  1. Absolut så är du 1 vän som finns där även om du är upptagen ibland med jobb o aktiviteter

    SvaraRadera
  2. Självklart är du en toppen vän till många & just nu får ju din känsla för sporten leda dig med dom vännerna du har där.

    SvaraRadera
  3. Håller med tidigare inlägg, den du tänker minst på är ju dig själv och man får ju hoppas du får uppskattning av dina vänner för dom finns där och dom förstår dig

    SvaraRadera