Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

fredag 27 maj 2011

Tjoho för kaffet

Kan absolut inte fatta vilken kraft detta kaffe har på folk/mig ha ha men blir ju en helt annan person & absolut gladare om det nu "går" ha ha. Nu inväntar jag älskade dottern från skolan men vet inte om hon planerat komma hemåt direkt eller om kompis lockar mest ?? Har iaf handlat lite grillad kyckling till kvällen & grönsaker. Som jag sagt i inlägg innan så är det jobb för mig som gäller i em/kväll dock tycker jag denna helg är det"kort" då det bara är idag o halv lördag som står på schemat !!!! Klagar absolut inte för då är jag ju dum.

Men nu åter till detta med kaffe , det äe snart klart där ute i köket så jag kan ta en kopp & & ev sätta mig isolen på altanen om den nu inte hinner försvinna bakom molnen .
På något sätt hoppas jag Nellie o kompis kommer att bada lite under helgen så pumpen kan städa lite.!! Tyvärr så fanns inte det jag behövde igår när jag planerat att handla . Ha en bra stund oavsett vad ni har mer på schemat.

// B

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar