Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

tisdag 3 maj 2011

Är jag sjuk ?

Vad är det för kaffe vi bryggt på jobbet "inte jag " det smakade Ju inte alls som jag önskat men men pigg blev jag väl ändå ???

Kanske håller på att bli sjuk för fryser lite också. Men det får vi ju verkligen inte hoppas då vi har planer i helgen som jag absolut inte vill ändra på.

Ja ja jag vet att det inte är nyttig att driva för mycket kaffe så då blir väl alla nöjda om jag säger att det inte blev mer än 1 kopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar