Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 26 maj 2011

Så JÄ....LA ONT

Idag kommer ett inlägg som absolut inte är vanligt hos mig 
Jag är sur  skulle kunna tjuta & kaffet smakar inte gott skit äckligt  faktiskt  & vi skulle ju fira Uffe igår,  men kan inte tänka mig jag var så trevlig ,som tur var så var det endast familjen + kristin ,men hon ska ju ingå  så det var bara vi i familjen . Jag ville absolut inte ha någon bredvid mig i soffan .
 Jag tog mig ju till affären men orkade inte leta efter fika men visst jag inhandlade lite middag & fixade den under gnäll tur ingen hörde mig var ju själv hemma 
och så envis som jag är så självklart skulle jag ju med när Uffe skulle handla " vi handlar ju annars aldrig ihop" men det tog en stund i o ur bilen , detta med sjukdomar har jag ju svårt för att det skulle hindra mig !!! vi  träffade en arbetskollega som bara skakade på huvudet åt mig .
Men påminde mig hur det ju var då sist ev 2003- 2004  ??? hur dum jag var som väntade för länge ??????


 På väg mot willys så skojade vi lite att Uffe fick hjälpa mig i o ur bilen & vilken stil jag hade när jag gick (ökat i vikt massa kilo  gravid i 7:e månaden) Nu är det ju inte så varken det ena eller andra  på något sätt alls.


Jag  har ont i ryggen och sist så väntade jag så länge så det blev besök hos kiropraktorn i Vimmerby pga snett bäcken & massa andra övningar för att det skulle bli bra.


men men jag får väl ta lite piller innan jag ska till vimmerby & klubben för lite fix inför tävlingen nästa vecka .


Puss & kram till min Älskade make som fyller år idag , vet ej om vi hinner och ses då det är Norge resa idag för dom 

2 kommentarer:

  1. Hoppsan det var inte roligt med ryggen , hoppas det går över snart. Vad ska han i Norge och göra

    SvaraRadera
  2. Det är folkrace så det är typ Sverige mot Norge. Rygg ont höll i länge.

    SvaraRadera