Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 9 maj 2011

Dela med sig kunskap

Oj vad den rubriken  såg "korrekt ut" eller ska jag säga !!!!  ??????
Har funderat mycket på just kunskap man bär med sig  t.e.x. inom jobbet då man får nya vikarier som då jobbar under period & kommer och frågar om vissa saker , och man märker att dom faktiskt valt vem dom vill fråga om just denna grej. Jag känner mig otroligt glad över att bli tillfrågad  och kunna hjälpa till , för visst tar det några gånger innan allt faller på plats & de olika situationerna uppkommer .
Vi kommer väl snart få "nya" sommar vikarierna till jobbet som ska gå bredvid oss. Det är ju som tur va inte jätte många nya personer utan de flesta finns i huset redan nu och kan sin sak.

Sedan folkracen :
Där är det ju otroligt kul att höra hur olika saker vädras & hur man kan dela med sig & då vem man frågar om olika grejer. Det är ju kul att vara den som tar Beslutet som måste fattas &behövs .Roligast är ju om man inte är överrens hela tiden , men ändå respekterar varandra hur man "lägger sig i "

 Tyvärr ibland kan frågorna misstolkas till okunskap ?? då man enbart vill göra  100 % rätt , men vid osäkerhet så anser jag att jag ska vara 98 % säker innan jag säger svaret till personen som frågar mig, så då anser jag ju att jag har tur som kan fråga andra personer i närheten om detta. Jag vet att dom personerna känner igen sig efter mitt "tjat"

Kunskap är bra att ha & den man har tillsammans kommer man ju långt på 


// Ha det bra
B

2 kommentarer:

  1. Absolut ska man dela med sig av kunskapen man har utan att döma andra
    Så skönt att du känner det finns någon du kan fråga för att det inte ska bli fel "sunt förnuft "
    jag tror också dom personerna vet vilka dom är

    SvaraRadera
  2. Det var bra beskrivning från jobbet, jag blir också glad när någon frågar mig om saker som jag gärna delar med mig av.
    Ang folkracen har jag nästan ingen aning om vad det öre förutom bilar på någon bana .men som du beskrivit innan så hjälps väl alla åt så det blir rätt

    SvaraRadera