Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

fredag 20 maj 2011

Info Högstadiet

Nu är det bara så att det är dax för mig att inse att Felix börjar bli stor ??? !!!!
för nu i veckan var jag på information på högstadiet & även fick gå runt på denna skolan som flitigt diskuteras i vår kommun och bland andra föräldrar, nu tror jag ju inte på allt som folk pratar om , och skulle det nu vara så som några säger då anser jag att det är dax att agera som förälder och jag är ju som sagt ABSOLUT INTE KONFLIKT RÄDD  SÅ jag har beslutat mig för att skaffa egen uppfattning.


Jo då lite osäkert var det ju på många punkter , de 2 lärarna som vi träffade med just denna klassen var ju 1 av dom inte alls tänkt som lärare och den andra enbart 70% enl planerna just nu , men dom var väldigt trevliga så lite synd kände jag att det inte blir så ???.


Det var personal med från fritidsgården , hagadal sportcenter , även folktandvården ??? men dom hade tydligen något uppdrag genom rökfritt högstadie vet faktiskt inte om 1 "tråkig tant / nästan pensionär" kan prata till tonåringarna så dom lyssnar på vad som inte är nyttigt för dom, men hon fick applåder när hon var färdig men detta kan ju JU BERO PÅ ATT HON SA ATT MAN KAN VINNA 


1 DIGITAL DVD KAMERA om man inte testade rökning ????
Jag och många andra funderade också på VAD SA HON DET HETTE !!!!!!!!!!


Det var ändå bra info och rektorerna visade sig i klassrummen & svarade på frågor , fanns inte så värst mycket just vid tillfället men vi kunde ju absolut maila dom om vi kom på senare har ej gjort det .



Jag funderar på när blev han så stor !!!!         
&
Nellie sminkar sig 
Freddy ska bli pappa 
Uffe fyller 41 år nästa vecka 
Och jag då ???? jag lever i min lilla bubbla 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar