Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

onsdag 11 januari 2012

Hm fel igen

Dax för tandläkarbesök idag !!! 
Jag lovade dottern det endast var röntgenbilder för att se hur det såg ut sedan förra gången då 2011, hon säger då till mig att lova det då att vi inte ska göra något annat  för 1 annan gång 2009 var det också bara det & då drog vi bort 1 ful tand !!!  ???ja jag lovar  säger jag , men om du bara lovar att ta dessa bilder direkt utan att vara ledsen  även om det är konstigt ha dessa instrument i munnen långt bak så det känns BLÄ BLÄ . Vi höll på 40- 50  minuter förra året för att ta dessa 2 bilder .

Gick ganska bra att röntga dessa båda sidorna idag så duktig var hon. Vi gick därifrån med 1 liten lagning gjord  + bananlack & med ny tid för att putsa o slipa på annan tand .

Hm undrar om det är jag som ljuger eller om det är  tandläkaren som vill endast se oss 2 ggr istf  3 ??????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar