Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

lördag 21 januari 2012

Så mycket mys

Tror Lilla tjejen trivs med faster o farbror ha ha & dom med henne för det har inte varit många minuters missnöja från något håll ,utan båda har gosat o pratat med henne. Nellie självklart den som började byta böja för att sedan lite snyggt låta mig ta över.

Har försökt fånga lite olika miner & ansiktsuttryck men det går ju fort och inte så himla lätt att be HÅLL KVAR EN STUND

Nu ligger hon ju i sängen och försöker säkert kontakta mig snart så jag llägger väl min hand bredvid henne men är tyst och funderar på om maten ska värmas ?? Och någon gång inatt bör hon äta för att klara sig o känna sig mätt.

Har inte facit på hur lång vistelsen hos oss blir . Men vet ju som i tidigare inlägg att handboll ska det tittas på
hm nu kom jag på att jag har noll koll på när Sverige spelar sin nästa match i denna turnering som är på tapeten ,bör ju försöka se den då jag ju sett alla tidigare ( 3 ) matcherna. Skulle iofs inte förvåna mig om det krockar med det möte som är inplanerat imorgon ?

Helgen bjuder på jobb o mera möten /planering önskemål inom sporten som fångat oss. Så plötsligt är det ju måndag o klockan ringer för arbete IGEN japp jobbar även måndag & enl schema även nästa helg så det blir 3 i rad dock inte fredag - söndagen på alla.

Nu får nog denna mys fredag vara slut för mobilen visar alldeles snart att lördag är här.

Så vi avslutar väl då

// Hoppas ni haft en bra vecka & fredag

1 kommentar: