Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 9 januari 2012

Jag njuter

Kan i ord inte beskriva vilka underbara dagar vi haft  tillsammans i vår familj , det är helt otroligt vilket lugn som kommit över oss.

Inga objudna gäster eller bjudna  ha ha , lagom aktiviteter för barnen & god mat som älskade maken lagat i flera dagar.<3 .

Önskar faktiskt att vi kunnat stanna klockan .
ok visst barnen har fortfarande humör o lyssnar inte alltid på 1:a  meningen utav oss !!
 men men för övrigt  så är jag nästan mållös .


jodå livet rullar på så dagen bjuder på jobb *2  det skiljer 30 min på min start o makens sluttid , handboll & taekwondo gäller för barnen.


Gardinerna bytta o tomtarna nere i källaren så lite nytta har det blivit trots låååång morgon   att dra sig .


ha en bra em 

2 kommentarer:

  1. Det låter underbart , så skönt att läsa om er och detta lugn som hittat till er (äntligen ) hur lyckades ni inte ha massa folk hemma i helgen då ?
    Får hoppas känslan håller i sig

    SvaraRadera
  2. Ha ha vet inte hur vi lyckades men så skönt faktiskt.
    Det var väl typ sådan helg våra "ungdomar" var ute på fest innan allvaret o jobbet började igen ?

    SvaraRadera