Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 25 oktober 2012

Vad följer jag i bloggvärlden + annat

Det varierar hur ofta jag kollar min blogg, eller andras är det ju i 1:a hand. För vad skriver dom om? och  hur mycket uppdaterar dom ??

Jag har ju några bloggar som "appar" bakom min internetsymbol så jag snabbt kan ha koll.

-Jag har ju någon som ligger mig närmare typ om hantering med sjuk anhörig, även om jag just nu tror alla är friska
-Och någon följer jag då den personen är så härlig i sina inlägg så jag blir glad av att läsa 

-Sedan min underbara kollega inom folkracen ,just nu är det endast 1 som bloggar annars så ligger ju båda som direktsymbol i mobilen..

-Annars är det mycket blandat utav många härliga mammor, syskon, fruar .

Och att man ofta känner igen sig i deras inlägg är lite roligt , då vissa personer säkert skulle gå förbi mig på gatan utan att jag reagerade .

T.EX.
Frustration om att barnen o jag inte är på samma linje , telefon köer , svårt att få pengarna att räcka till det man behöver

Just nu
 kastas man tillbaka till bb tiden och den personal som inte borde jobba där. Har inte värst mycket att gnälla om men hade kunnat åkt hem 1 dag tidigare , då 1prov misstolkades!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaja 

Tankar om brott & straff i vardagen 

Även  hur vissa föräldrar ser på personal inom mitt yrke . Sedan har jag väl hoppat in hos någon kändis ha ha .
Men de flesta är ju "vanliga familjer " ha ha

Men vill ju bara säga att jag tycker det är ganska så skönt att ta en kopp java och bara lägga datan i knät eller mobilen då 

//

Nu till annat denna läste jag för flera år sedan & nu i helgen kom den upp till samtal igen



Så här är det: Att vänta barn är som att planera en sagolik semesterresa till Italien. Du köper guide-böcker och gör upp underbara planer Colosseum, Michelangelo, gondolerna i Venedig. Du lär dig några användbara fraser på italienska. Allt är mycket spännande. Efter några månader av spänd förväntan är det äntligen dags. 

Du packar dina väskor och så far du iväg. Flera timmar senare landar planet. Flygvärdinnan kommer in och säger :”Välkommen till Holland”. ”Holland”!?!, ropar du. ”Vad menar ni med Holland? Jag har beställt en resa till Italien! Det är dit jag ska, i hela mitt liv har jag drömt om att komma till Italien”!

Men flygresan har ändrats, ni har landat i Holland och där måste du vara kvar. Det viktiga är att de inte fört dig till en hemsk, ful och smutsig plats full av pest, svält och sjukdomar. Den är bara annorlunda. Så du måste gå ut och köpa nya guide-böcker, och lära dig ett nytt språk. Och du kommer att möta helt nya människor som du aldrig skulle ha mött annars. Det är bara en annorlunda plats. 

Tempot är långsammare än i Italien och det är inte så tjusigt. Men när du har varit där ett tag och återhämtat dig så ser du dig omkring…och börjar lägga märke till att Holland har väderkvarnar…och att Holland har tulpaner…och i Holland finns till och med målningar av Rembrandt. Men alla du känner är upptagna med att resa till och från Italien…och de talar vitt och brett om hur underbart de hade där. 

Och resten av ditt liv kommer du att säga ”Ja, det var dit jag skulle ha rest. Det var det jag hade planerat” Och den smärtan kommer aldrig, aldrig någonsin att försvinna! Därför att förlusten av den drömmen är en mycket betydelsefull förlust. Men, om du ägnar ditt liv åt att sörja över att du inte kom till Italien, så blir du aldrig fri att uppskatta och njuta av allt det sällsamma och det underbara, med Holland."

2 kommentarer:

  1. Följer också olika innehåll på bloggar.
    Vilken bra text

    SvaraRadera