Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

lördag 22 december 2012

ska bli spännande

Dottern har handlat julklappar till oss sina föräldrar hon fick pengar som verkligen borde ha räckt och nästan blivit över.
Men ist så fick hon be mig om 23 kr till . Dock vet jag att det är omtåligt då hon undrade om vi hade mer tidningaratt slå in med.
Men det ska även bli kul att se de yngre barnens & makens vid öppnandet. Finns vissa saker som dom inte alls tror ska finnas.

Tror även mamma/mormor blir glad och förvånad då vi faktiskt kom ihåg vad hon sagt. Det blir ju tjuvstart på öppnande av några klappar då ju svägerskan kommer och firar lite .
Bara hoppas det öppnas "rätt paket "

Finns vissa jag gärna har kvar till 24/12

Och sedan är det ju i strumporna på morgonen 24  & den tokiga traditionen att 1 paket får öppnas sent 23/12

Undrar hur många det blir kvar tills tomten kommer. ????

Får erkänna att ALLA PAKET inte är inköpta ännu

Men de är ingen fara för jag/vi kommer vara klara i tid
Ha ha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar