Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 18 april 2011

Är på god väg??

Det handlar inte om vikten eller nytt jobb,skola utan om "svärdottern" hon ska eller hoppas ju att dom ska ??på ultraljud på torsdag ,jag skrev med henne på fejjan  lite,hon var tjock i halsen i helgen så jag undrade om hon var något bättre & frågade givetvis när besöket var så vi vet lite mer vad vi ska rikta in oss på i datum .Svaret blev torsdag o utan problem så skrev jag ju så synd för då har jag ju inte tid för hade gärna följt med !!!

Fick ett trevligt svar tillbaka att det är väl 2 man ska på så ev kanske jag kunde följa med nästa ggn ??? snabbt svarade jag ju ska inte tränga mig på men jag  är ju svag för bebisar så visst kanske det ??? .Börjar vänja mig lite vid tanken .
Och Faster Nellie tycker ju nu att det ska bli skit häftigt ja Uffe berättade det för henne 

// Trevlig dag på er 

1 kommentar:

  1. Hej har hittat din blogg , antar att detta barn kom som en liten överraskning ?
    men det blir nog bra ska du se

    SvaraRadera