Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

onsdag 6 april 2011

Grund lurad



Denna härliga tjej har testat på detta med fotboll vid olika tillfällen och nu då dom 2 sista åren hållit i och hängt med på träningar och matcher (ej för långt bort ).
Jag var ju föräldramöte för lite info om hur 2011 ser ut , fick till oss att tjejerna fått välja varsit nr på tröjorna & ev, lottdragning på samma nr .Känslan jag fick var självklart vilket nr hon skulle ta/välja  . På något sätt så redovisade jag mötet hemma för Uffe och han gjorde sin tolkning utav "valet " nr.
Vi hade samma nr 3 då både Freddy & Felix haft/ har  det på sin tröja.
Nej då Nellie vann kampen mot 3 st andra tjejer  om nr 10 och tydligen visste dom andra föräldrarna om detta val / misslyckande  för dom hade fått hem sina barn med tårar i ögonen för dom förlorat sitt önske nr !!!!! 


Jag sa direkt vid avslöjandet på mötet att jag blev förvånad över hennes val , men då sa M och N (tränarna) att Nellie varit helt rak i valet & då vunnit 3 dragningar om vem som skulle ha NR 10 PÅ SIN TRÖJA .


// JA JA 

3 kommentarer:

  1. Ja ibland tror man sig känna sina barn

    SvaraRadera
  2. Hon kanske inte vill vara som bröderna , vad fick hon 10 ifrån vet ni det

    SvaraRadera
  3. Hon fyller år 10 :e
    Ja där blev vi lurade

    SvaraRadera