Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 14 april 2011

Vara sekreterare

Värst vad fint det lät då !!!
Kan ju undra ibland hur jag tänkte när jag sa visst jag kan vara det eller vid det tillfället jag tänker på var det att föra anteckningar från lite möten.
Inte sådana protokoll det varit nu 2 sista ,men men nu har jag ansträngt mig lite & fått gokänt av justeraren ,det sista mötet var i söndags & igår var protokollet justerat & ut mailat   BRA JOBBAT  TYCKER JAG .
Har även sett mina betyg från skolan i svenska ja ja ja dom duger till mig.
Vid ett annat samtal jag hade igår så kom jag på precis  varför jag är sekreterare jo   mitt kontroll behov lyser igenom så det står härliga till !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!skojar lite men lite sanning också tror jag nog.

Nu är det ju så att jag trivs väldigt bra i det ämnet  vi jobbar i just nu eller det är ju faktiskt hela året men vissa perioder är det mer och just nu är det ju mer.
Sedan vet jag inte om det blir EXTRA + + + + TILL MIG när jag är gift med ordföranden från dom 2 sista mötena , ordföranden väljer vi varje möte.

Nog om detta, ville bara säga att 2 olika protokoll gick ut på mailen igår  + lite annan info till kollega

// Ha det bra

2 kommentarer:

  1. Kontroll behov är bra att ha , har också "fört "anteckningar i ridklubben men har ingen till att justera så ibland undrar jag om det blev rätt men ingen vågade säga felen som stod
    trevlig torsdag

    SvaraRadera
  2. Vet faktiskt inte om det är fördel med ordföranden ,kan ju hoppas. Kul ni har samma intresse

    SvaraRadera