Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 4 april 2011

Blandat

Gud vad tiden går fort , redan dax att(snart ) fixa till middag på veckans 1:a dag för att em o kvällen ska rulla på lättast för oss alla.


Har jobbat på fm kändes helt ok , blev ju att samåka med U till jobbet och det är inte så vanligt då han ju gärna börjar tidigt & jag faktiskt inte haft så många turer på morgonen sista tiden.


Har ev bokat med svägerskan att träffas i stugan snart igen men vet ej hur tiden ser ut.


Tagit en härlig promenad med hunden det är ju så underbart skönt väder.Självklart så har jag druckit den härliga drycken kaffe i solskenet också .


Felix börjar sin ute fotbollsträning ikväll så då var måndagen bokad igen . 
Har om jag ska vara ärlig ingen större lust att åka på Taekwondo ikväll men det kommer ändå att bli så .
Helgen bjöd upp till fullt hus (kommer mera senare ) annars så hade jag väl lugn fredag var och tog en skön Fika med Sandra nere i centrum på  Systrarna Nilssons konditori tror det heter så.
Blev så glad när hon sms om jag ev hade tid ,vi satt o pratade blandat ämne över 1 timme.

Blir ju faktiskt lite avvis på bebismagen jätte avvis !!!!!!!! men men nu är livet lite annorlunda så jag får nöja mig med att glädjas med henne o hoppas allt går bra för att jag kommer få se bebis det vet jag .
Har inte ringt läkaren ännu om min andning /hjärtslag, puls jag ska det  .


Annars som vanligt på måndagar tvätt, disk & handla lite 


// Ha det bra nu så hörs vi snart

2 kommentarer:

  1. Så skönt att inte jobba så länge på måndagar , så du har kompis som vänta barn ? så roligt

    SvaraRadera
  2. Jag jobbar olika tider men morgonen är 6,30 - 9,30 eller ibland till 12.

    Sedan em skiljer sig ganska mycket, Ja jag har kompis som ska ha barn är så glad för hennes skull

    SvaraRadera