Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

tisdag 5 april 2011

Tillbaka till lördag

Kom på jag inte avslöjat hela lördagen i bloggen. Skojar bara men visst kommer jag vid vissa tillfällen avslöja något mellan raderna ????


Felix hade ju som sagt en turnering i fotbollen här hemma arrangerad utav hans egna lag. Så samling kl 08,15 jag körde honom + kompis från kvarteret.
Hem igen för att kolla lilla Nellie men hon sov så sött så henne lät jag ligga kvar i sängen. Sedan lite snack med maken som varit uppe sedan kl 06,00 och skulle röka kött i den nybyggda röken ute i trädgården , vi åkte båda mot första matchen som blev vinst & 1 mål utav F.


Det var lite tid mellan matcherna så jag kollade givetvis andra matcher & pratade med andra föräldrar + att 1 av mina kusiner kom från Vimmerby då deras grabbar skulle deltaga tur var så slapp vi möta dom är så himla tråkigt då vi har dom i serien & andra cuper . Dom Vimmerby kom väl 3:a i sin grupp men spelade bra i sina matcher .


När tiden närmade sig slutet på fotbolls cupen  började jag må lite halv konstigt (svårt att förklara ) men var kvar till slutet & jobbade mitt pass i serveringen & hejade fram SEGRARNA I CUPEN .


När jag kom hem så var trädgården full med folk  och vi som skulle ha mys med gäster vi bjudit hem .Var ju ganska så matt i kroppen innan , så var ju inte på bästa humöret & inte blev det bättre då när jag såg alla i trädgården.


Kvällen flöt ju på  med dukning till 12 personer  trots att då ca 5 personer lämnat trädgården & då var inte vår egen F med + hans kompis inräknade  , så innan maten tog slut så gjorde jag varsin tallrik till dom och ställde undan i kylskåpet. Jag mådde inte alls bra & det märktes nog utav dom som känner mig väl .


Hela gänget gick ut en sväng för att kolla till det som hängde i röken inte det som Uffes kontokort bjudit alla på från affären och jag  satte mig i soffan & tog pulsen på mig själv alldeles för hög var den .
Uffe kom in vid tillfälle och kollade till mig  Älskade svägerskan Gretha o barnen kom in  och vi pratade lite semester & annat innan huset fylldes igen för att dricka kaffe.


Och inte blev natten  så sen heller då jag var i säng innan 00,30 hade då plockat undan lite och startat diskmaskinen .


Kvällen blev inte riktigt som planerat men ingen större KATASTROF heller. 


// 

2 kommentarer:

  1. Avslöja mellan raderna .....
    ja hur orkar du/ ni med alla. Kul att älskade svägerskan kom fram igen , hoppas ni hittar tillfälle att mysa i stugorna snart & semestern blir bra

    SvaraRadera
  2. Kul med fotbollen , Men så skönt att ha 1 egen rök i trädgården .
    Men vad är det för vänner som inte betalar för sig, skäms på sig

    SvaraRadera