Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

tisdag 5 april 2011

Sitter som klistrad

Kanske blev lite konstig rubrik ?? ja ja den får stå kvar som den är .
Menar ju givetvis vid tv  då det är program med blod,svett & tårar  ????


D.V.S  Risk-förlossningar, förlossningskliniken  & nu DÅ  svenska serien  En unge i minuten , det kollade vi på igår och då menar jag ju Jag o Uffe  dom andra programmen är ju under tiden han jobbar  ha ha .


Men vi har ju 2 barn tillsammans så visst känner man igen sig  då vi ju skulle fått vår Felix på "vanligt " sätt så har jag absolut legat med värkar & fått epidural i ryggen , lustgas massa kollande o känna där nere under lakanet . blev ju snitt ändå  men men har legat så där.


Sedan planerat snitt och tid innan man rulllas in till operation  och funderingar man hade då & uffe så himla snygg i gröna kläder och stövlar.





2 kommentarer:

  1. Menar du att du kan tänka dig flera barn , så tycker jag du kan samtala med din familj om detta.
    Du skriver här 2 barn men i texten står det 3 barn blandad ålder.

    Vet ej om jag skulle fixa snittas

    SvaraRadera
  2. Anonym- ang snitt hade jag inget val. Men kände ingen oro då jag visste det skulle bli planerat snitt -00.
    Samtala med min familj om flera barn = lönlöst kommer jag aldrig få igenom

    SvaraRadera