Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 24 september 2012

Behöver mera kaffe

Guud så segt det var denna morgon, iofs så var nog även maken trött för han var inte precis i tid som han tänkt sig eller då klockan ringde för honom , eller han var ju iaf innan halv 6 på jobbet .

Jag låg ju kvar och kollade på klockan o vips så var det min tur att kliva ur sängen, god morgon till barnen lite halvt segt redan där.

Jodå dom kom iväg som dom skulle och jag kunde sitta kvar , vaknade med huvudvärk o kände mig frusen.Har ont i huvudet 2-3 ggr/år 

Men  men har startat tvättmaskinen , rastat hunden & inser nu att jag måste  ta 1 kopp till med Java för jag är inte i form .

Ska sedan sätta mig och planera v 1 - 4 för 2013 eller ska jag göra det enkelt att ta ut lite semester ???????

vore ju häftigt ELLER 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar