Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

onsdag 2 maj 2012

Sol & pudding

Om ni /vi nu Skulle låtsas att ni är reportrar och skulle göra intervjuer och  ni mötte min make med frågan vad är det bland det bästa din Fru vet.

Skulle detta kunna vara svaret (rubriken)
Men så är jag ju överviktig & fåfängd också ha ha.

Ni som tittat on på bloggen innan vet kanske att jag inte är så värst glad i att vara själv hemma . NEJ INTE MÖRKRÄDD

Men att ha 1 kopp rykande kaffe & pudding /grädde i tallrik + att solen lyser
Då sitter jag gärna själv.

Eller själv är jag ju inte utan hunden ligger bredvid .
Jag sitter mellan 2 torkställningar med doft nytvättat
Massa folk som cyklar /går förbi huset med o utan hund,barnvagnar& verkligen GLOR PÅ MIG
Men men jag bjuder på det, min egen trädgård och jag sitter vart jag vill på den med "vanlig bh" och äter & dricker vad jag vill.

Även om det säkert sett bättre ut att jag planterade blommor eller annat fix som tillhör villa kvarters vanligt jobb
MEN MEN HÄR BOR JAG SÅ
Inte här iaf.
jodå jag /vi klipper gräset vid tillfälle men massa land/blommor , rabatter överlåtar till andra så håll till godo att jag iaf är utanför huset.

1 kommentar:

  1. Klart han skulle svara rätt på frågan. Självklart får du sitta hur du vill på din gård. strunta i blommor o land om det inte intresserara dig

    SvaraRadera