Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 9 december 2010

20-lista/bjuda på mig själv

Jag får väl försöka att göra detta då & har beslutat mig för att följa min egen (lista den på 20 st ) 29/11 ev kommer det ju samma saker men på olika punkter .



  1. Presentera mig själv     
Heter ju då susanne Beatrice Linneà  föddes 1972 i Oskarshamn och mina 6 första månader bodde vi i Högsby för att sedan flytta till Vimmerby. Jag gick ju givetvis på Astrid Lindgrens skola åk 1- 6  & sedan blev det Tullportskolan åk 7-9 hade samma klasskompisar i 9 år . Gymnasiet gick jag i Hultsfred . Började jobba på Gruppboende inom omsorgerna med gravt funktionshindrade personer . Läste sedan 3 terminer i Västervik till Mentalskötare.

Jag flyttade från Vimmerby 1999 & bosatte mig i Hultsfred i det huset som  jag och maken Ulf  fortfarande bor i  , där bor även Freddy, Felix ,Nellie & hunden Balto.

1979 opererades jag för hjärtfel (förträngning på huvudkroppspulsådern )  på Görans sjukhus Stockholm ,mår bra har inga större men utav detta, men  kan ibland känna att jag blir mer andfådd än jag skulle behöva gick ju på kontroller under några år och 1989 fick jag se på bildskärm "svart/vitt" hur det såg ut då .Dom gick in med liten kamera i ljumsken på mig ändå upp till under mitt vänstra bröst såg även hjärtat slå passade på att göra typ arbetsekg  inte lätt liggande men både läkarna & jag såg hur hjärtat jobbade och hur pulsen gick upp och även mitt blodtryck & har varit aktiv inom fotbollen till läkarnas stora förvåning  när jag sedan skulle få barn så kollade vi upp ordentligt om jag ev skulle klara förlossningen fick godkänt på detta att sedan barnen är förlösta med kejsarsnitt är annan historia. 


Jag har enligt mina föräldrar varit envis hela mitt liv & ej varit rädd för att göra mig hörd i grupp mina åsikter står jag för , men ändå accepterat att jag inte alltid fick som jag ville eller att vi ska göra på annat sätt.
 Hade många vänner under uppväxten "kommer mer senare ju " 
men så svårt detta var  jag har under mina arbetsår nästan enbart jobbat med personer med utvecklingsstörningar .
Varit elevassistent på gymnasiesärskola där jag även gick in som lärare under 3 månader. Jobbat på behandlingshem inom psykiatrin  kort period .Min nuvarande arbetsplats har jag varit på sedan -04 och tjänsten är min ingen dag är lik den andra för oss personal inom Autismen dock försöker vi göra den lika för våra boende .


Gillar inte uttrycket riktigt men JAG VAR ABSOLUT PAPPAS FLICKA  dom skildes 1979 men han blev inte av med mig utan där han var så var jag också ,detta gjorde ju att hans stora  intresse av motorsporten och dess utveckling   blev min uppväxt då jag ju ville vara där han var.

Livet runt mig kretsar givetvis runt dom 3 barnen och deras aktiviteter och viljor nästan så mycket att maken inte får sitt har faktiskt blivit bättre på att uppskatta honom och livet vi har .

Träffade min Uffe augusti 1996 eller faktiskt var det redan i februari men läget var inte så bra då , han flyttade in till mig i  Vimmerby april 1997senare på hösten flyttade vi till större lägenhet och  Uffe & jag förlovade oss juli 1997 & fick barn 1998 , 2000  och Freddy ingick när jag träffade Uffe han är född 1992   Vi gifte oss 2003 i Visby med mamma & pappa närvarande (mina ) för tyvärr fanns inte Uffes kvar i livet dom hade gått  bort 1988 o 2001 självklart så var ju barnen med också  vi har samma datum på förlovning & vigsel  då vi gjorde båda på Gotland .Detta får avsluta detta inlägg, har säkert glömt massa saker eller så har jag skrivit sådant som passar eller kanske inte alls var så intressant för några av er //Kram 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar