Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 9 december 2010

Bläddra bakåt

Ibland vill jag bara backa tiden ,inte till jag var liten eller till pappa ,svärmor levde eller jo visst vill jag det också men  utan några månader eller till semestern när vi endast gjorde det vi ville .


Då brukar jag gå tillbaka och se vad bloggade jag om då , har även bläddrat bakåt i andras bloggar för att förstå vissa saker bättre ,oj hur olika man kan uttrycka sina känslor och ibland ser jag nästan personerna framför mig dom jag vet hur dom ser ut  kan även ibland när mobilen är full så det behöver raderas sms läsa igenom dessa för att få mig ett skratt eller tankeställare !!!!!


Jag mår bra idag och trivs ganska bra med tillvaron , även om jag inte har 100% koll på det jag vill............... går inte mer in på det just nu men lagom ikväll är kontrollen här igen  ,ska baka lite till med dottern som ska ha lotteri i centrum imorgon och vinsterna är bröd/kakor, glögg eller ngt som hör till julen .
Uffe ska vara i garaget och fixa lite med privatbilen (1 utav många) men denna vill jag verkligen ska fungera .
Nu skulle det ju handla om tiden bakåt eller ??? men som sagt vissa saker vill man ju bara ska rulla på ,men sedan när det blir lite förändring så blir det totalt kaos innan man pratat om det varför säger du som du gör & hur menar du nu.För vem /vilka ska det fungera 
Då finns ev svaren för att underlätta situationen i tidigare tankar (bloggar )det är inte helt säkert att det är så men nästan kan man läsa sig till hur och varför det blev som det blev .


Jag skulle vilja vi var tillbaka jag vet vilket datum men till ett tillfälle då jag kände sådan glädje över att dela tankar & förståelse  hur man brinner för samma sak men tyvärr känner jag att det stannat på vägen , känslorna har förändrats på hur vi ser på varandra och vad vi tror vi klarar av vem ska göra vad och varför  .
Självklart händer vissa saker på vägen som gör att allt ej kan vara exakt som innan , sedan är ju ibland vissa saker självklara för några men inte för den andra.Saknar känslan som fanns , har faktiskt nämnt det redan idag till .......eller så var det bara jag som kände så när vi sågs ?


Nu ska vi ändå se framåt 
Vi lämnar ett händelserikt år med blandat kompott  snart bakom oss  både privat & jobb, fritid , vad året 2011 kommer att erbjuda vet vi knappt ännu förutom vissa saker ??
Jag har lite på min 2011 lista jag vill ta mig igenom eller måste ta mig igenom för att få ordning på tillvaron , blev lättare att ta upp det med familjen än jag trodde innan men verkligheten är här & nu  den gör vi det bästa utav så länge det går 
Året kommer ju att bjuda på massa saker som kommer få oss att utvecklas inom alla områden ,även om det just nu känns väldigt dystert på några punkter .
Jag vet redan nu att vår fritid kommer att krocka vid tillfällen men tyvärr kan jag inte ändra på något utav det ialaf //kram 













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar