Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

söndag 5 december 2010

Härlig Söndag

Tyvärr ringde ju telefonen lite för tidigt (9,30)  men blev inte väckt utan jag & Nellie var vakna redan och slappade i sängen med något tv- program ?? vet faktiskt inte riktigt vilket det var .

Åt en 2: advents frukost sedan var det ju kompisar som gällde för barnen , passade på att sitta länge med min kaffekopp med den sista skvätten ..
Funderar på hur kommande vecka blir har faktiskt inte så mycket jobb men det innebär ju inte att kalendern är tom ,har några mer julklappar som måste handlas in .Men tror inte det blir några större bekymmer utan det stora just nu är hur vi ska få med oss alla klapparna till stugan.
Vi har funderat på att ge oss själva en kamin i julklapp Uffe har hittat några med lagom priser om man frågar mig men jag erkänner jag har inte en susning om detta & pris kontra användandet utav den !


Annars bjuder ju Söndagen på jobb för mig dock ett litet lagom pass och  Uffe ska på möte för att ev senare gå på bio , Behöver väl rasta av hunden lite också .

Ha en bra dag //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar