Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 13 december 2010

Upp datering

Fredag 10/12


först jobb på morgonen sedan snabbrunda för att rasta hunden , Sedan bär det iväg ner mot Centrum där vi skulle ha lite lotteri för att samla in pengar till Nellies klass , gick riktigt snabbt & bra blev en vinst på ca 2,000:- för 3,5 timmar .

Sedan affären för inhandling till mysig middag hemma med gott vin & massa mys , nellie som skulle sovit borta kom hem lagom till maten .

Lördag 11/12


Tyvärr ringde klockan för det var tidig tid på besiktningen för bilen , sedan lite lugnt innan vi åkte mot svägerskan för att hjälpa till att renovera deras inköpta hus & bakning utav pepparkakor , blev ju givetvis även middag där och många glada skratt som alltid .

Söndag 12/12


Som jag ju skrivit innan blev det ju matsäck för Felix inhandlat på preem då han hade 2 matcher i handbollen så han försvaann ganska tidigt ju.Uffe och Nellie tog en sväng till Vimmerby och köpte hennes klädsel inför gymnastikuppvisningen .Dom hade mormor med sig också så slapp hon sopa fram sin bil under snön . Var en lyckad uppvisning det var så kul att se hur alla blivit så duktiga Nellie visste ju att Uffe ej såg henne , eftersom ju Uffe åkte mot Vimmerby igen till klubben för möte & smörgåstårta,var nog inte så mycket att ta upp så här i slutet av året för  han var lagom hemma till vi skulle äta middag så visst slank det ner lite hemlagad mat också över "tårtan " .

Kvällen bjöd ju på handboll SWE- NOR vilken match våra damer spelade , mamma/mormor tog bussen hem efter 21,30 ?? så det blev många timmar denna dag .Barnen gick upp ganska duktigt eftersom det var lite tidigare morgon idag 13/12 pga lucian i kyrkan , vi vuxna slappade i soffan och småpratade som man ibland glömmer bort . skönt att lägga sig även om helgen varit ganska lugn .

Måndag 13/12
Väckte maken så han kom iväg, jag hörde knappt att han sa hej då men antar ändå att han gjorde det . Vanlig frukost m sms & spring dock lite mer inför Felix tomte i tåget han hittade ju ingenting utav det han skulle ha med sig jag hade ju koll så läget blev inte akut så länge ,utan när jag väl fick en syl i vädret så packade vi allt i påse med namnade galge  åt honom .Han gick sedan redan innan kalendern på tv var ,vi gick så fort den var slut jag o Nellie + kompis till henne .
Så trevlig tillställning tyckte jag ,fick med mig en kaffegäst hemåt så det försvann ytterliggare en stund utav min lediga Måndag.Annars bjuder dagarna typ på samma bädda, diska, handla,plocka lite .


Felix tomte 13/12-2010


Vera 

Baka liten kaka 

Jag ska titta på dig när du tar kort på mig 

Lite "arg " 

väntar på att göra ljushopp


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar