Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

söndag 26 december 2010

snart över

Redan Söndag och känslan samma som " vanliga " söndagar nu är verkligheten ifatt igen.
Har ju nämnt att julen är lite annorlunda mot tidigare år , men gången är ju samma Ang stugan & mitt jobb så givetvis åker isf ju tillbaka efter mitt pass .

Har väl inte riktigt beslutat när vi åker inför nyår , beror lite på när alla andra tänkt att dyka upp i stugorna ,för det är så skönt att hinna vara själva någon dag .
Blir ibland förvånad att allt bara rullar på i stugorna med 4 barn & 4-5 vuxna .men vi har ju haft många stunder här så vi känner ju varandra så väl .

Ikväll blir det bara vår familj några timmar då Fam Björklund ska träffa andra sidan av släkten & fira med syskon till Fredrik ,
Vet ej ännu vad vi ska hitta på men lämnar det till ÄLSKADE MAKEN & barnen , kan gissa att nya kokboken är framme idag också det blev Råbiff igår & nellie verkligen älskade det jag var inte så värst imponerad utav det, utan ville ha mer stekt yta HA HA men Uffe blev inte så förvånad utav mina ord.

Känner att jag snart behöver lite kaffe , ha det bra nu tills vi hörs

Har lite att ventilera efter helgerna som jag funderar på ,hoppas ni ev kan hjälpa mig med åsikter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar