Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

tisdag 7 december 2010

Resumè helg + måndag

Jobba var det ju  för min del ,gick iofs inte så länge på fredagen utan maten var lite ljummen när jag kom hem så behövde inte värma så länge i micron. Hade ju trevligt besök av svägerskan & familjen  som ju då blivit bjudna på mat & dryck ,som vanligt så blir klockan mycket när vi träffas så var ganska trött när dom åkte hemåt.


Lördagen var ju jobb 9-22 så den dagen för mig den bara försvann ju .Felix spelade ju sin handbollsmatch & den kunde jag ju se ca 20 minuter var ju inte världens roligaste match att titta på snabbt tillbaka till jobbet . Familjen åkte vidare till lite fest/party med kräftor o tilltugg, dryck  verkade  trevlig stämning när jag då efter jobbet skulle hämta hem barnen .


Söndagen ringde ju då telefonen , men blev inte full rulle just då utan vi åt frukost i lugn & ro .Barnen hade ju bokat upp sig med kompisar , så jag hann allt att styra om med sådant som behövdes.
Uffe blev hämtad inför deras möte i Vimmerby , barnen ville vara länge med vännerna så Uffe passade på att gå på bio med sin bror+ hans fru, film som jag absolut inte hade gillat så det var ju bra att det passade just den dagen .Jobbade lagom tid även den kvällen så det blev lite kvalitetstid innan godnatt för barnen & jag slappade i soffan .


Måndag skola igen och full rulle på morgonen telefoner ringer sms tur/retur piper hela tiden , Felix samling i kyrkan inför lucia har inte så bråttom , men Nellie behöver ju komma iväg som vanligt.
Sitter en stund med KAFFET & NJUTER  sedan jo jag ska försöka fixa lite mer julklappar o bra utstyrsel till Felix "Tomte" sagt och gjort detta görs under dagen . Barnen var med kompisar innan handbollsträning & gymnastik dvs vanlig måndag i familjen Karlsson tror snart att det blir märken utav min stjärt på bänken i hagadal.


Hinner ändå mysa i soffan och titta på resan till IDOL FÖR DOM 2 FINALISTERNA SOM ska göra upp på fredag .


Nu är det redan tisdag & jag varit igång sedan morgonen ,har haft ett .....................möte som tog lite på mina krafter.
Annars "bjuder " kvällen på jobb igen + sovande jour.På ev återhörande // kram 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar