Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 26 april 2012

Längtar redan

Med risk att förstöra min eller eran bild utav mig själv som glad o positiv person som Älskar (nästan " varje dag i mitt liv !!!!!


så måste jag ju säga att jag inte alls trivs med min dag idag ?? Pga jag känner att min tid går till sådant som inte jag vill just nu vissa saker rullar inte alls på som jag vill att det ska göra och sedan detta med mitt jobb

dvs jobba ikväll och sova jour


Jag är inte riktigt på humör just nu , och sedan känner jag att jag kommer längta ihjäl mig efter Maken ikväll och inatt.
Jag vill bara vara ledig och hemma, även att maken inte alls är hemma med mig ha ha 


obs !!!!!!!!
vill även säga att det blir maken som tar ansvar och åker med sonen på magnet röntgen  så ni fattar ju att jag litar på att dom fixar det tillsammans  ????
Skojar ju lite , men känns helt ok att jag inte följer med .Antar att dom kommer göra lite annat också när dom är iväg själva .


Snart kommer det  inlägg där jag är mig själv igen (ligger några i utkastet )


//
B



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar