Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 21 mars 2011

Bjuda lite på sig själv.

Detta är inte ett nytt sätt att erkänna sina fel eller brister på . UTAN DETTA ÄR MIN vardag eller vad man nu ska säga .

Ni som känner mig vet att jag inte bryr mig så himla hårt om vad folk tycker om mig själv , utan alla har rätt till sin egen  åsikt.Jag är som jag är & absolut har jag massa fel enl många. Och många egna åsikter.

Men detta med att bjuda lite på sig själv anser jag ju att många har svårt för i olika sammanhang .

Ska inte dra historierna i sin helhet utan bara konstatera att det är inte lönt att skämmas för sin make som då i detta fall AVSLÖJAT BÅDE DET ENA & DET ANDRA OM SIG SJÄLV även om omständigheterna gärna försvinner mitt i allt SKRATT I MASSOR.


För er som ev undrar så är jag ju tydligen gift med 1 person som gärna använder VIAGRA för att stötta syskonbarn  & har möjlighet att dela 1 tub Pevaryl mot svamp med en kompis eftersom dom har samma adress 

Jag slutar nog aldrig förvånas utav denna Karlsson som är mina barns pappa

//

3 kommentarer:

  1. Detta hade jag gärna hört hela historien om

    SvaraRadera
  2. Tror inte du kan bli förvånad över så mycket längre

    SvaraRadera
  3. Nej jag blir inte särskilt förvånad,men visst händer det fortfarande

    SvaraRadera