Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

fredag 4 mars 2011

Fredag v 9

Ok veckan snart slut o helgen tar över . Ledig står det i min kalender eller det står inga tider jag ska arbeta d.v.s. ledig enl mig . Älskade maken med syskon är  iväg på begravning utav deras  farbror i Kalmar är väl hemma igen ca 16,30- 17,30. 
Barnen har vid tillfälle pratat om att det är disco på deras planering över kvällen i dag  fredag ,men vet inte med 100 % hur det kommer att bli.


 Jag & Felix ska väl besluta vad som ska inhandlas till imorgon när det är handboll hela dagen för honom ,exakt antal matcher vet ingen ännu beror väl på hur det börjar 1:a matchen. Dom har sin samling kl 07,30 så ingen större lugn på morgonen men jag får väl lägga mig igen en stund när han kommit iväg ångest fick jag ju när jag insåg jag läst lappen för dåligt trodde det endast var 1 match lördag i deras DM men nej så var inte fallet utan det avgörs imorgon i Jönköping.
Men men jag kan inte vara med överallt tyvärr fast inga sura miner för på söndag då är det Jönköping igen och vi ska köra så jag kommer att få se honom spela i helgen .


Ev ska jag o Nellie hitta på något imorgon under dagen kanske åka iväg återstår att se , känner mig lite frusen och kliar i näsan  ? 


Har ju haft 1 kort möte inför  Semesterracet 2011, det var Tävlingsledningen dvs 3 personer  då vi bollade lite namn på personer som vi önskar ska genomföra årets race med oss , har väl några rader att renskriva så finns det på "anteckningar " om nu någon skulle fundera över vad tiden läggs på.


Nu inväntar jag barnen eller barnen  ???? kan man säga så Freddy fyllde 19 år igår Japp det kan man ,men tänkte i 1:a hand på dom mindre ska höra av sig från skolan men under tiden värmer jag mig i soffan under filten 


till ingens förvåning med 1- 2 koppar kafffe 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar