Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 21 mars 2011

När vänjer man sig ????

Jag funderar ofta över massa saker ( säkert onödiga saker enl många ) men ta typ då detta som ligger mig närmast just nu .


När ska jag vänja mig med att vara ifrån mina barn om det nu då bara var 1 dag på det sätt som jag försökte säga till dottern . dvs vi ses ju innan du åker fredag & jag hämtar er söndag vid tåget, då är det endast lördag vi inte ser varandra.
vet ju inte om det var världens bästa förklaring eller om det faktiskt var mig själv som jag övertygade att det inte kommer bli så jobbigt ???


Jo jag vet att barnen klarar sig bra och är äldre nu  , men jag menar ju hur jag mår när jag inte är på samma ställe .


Det jag ABSOLUT  vet  är att jag inte kommer vara bekväm med detta på länge det känner jag i lilla hjärtat.


Trots att det varit annat att lägga tankarna på i helgen så fanns känslan utav tomhet där.
// ja ja men ha det nu bra 

1 kommentar:

  1. Ja det är svårt att vänja sig, men tror nog du behöver lite egen tid efter att ha tittat i din blogg har du ju inte så mycket då förutom när barnen är i skolan.

    Vad gjorde ni vuxna i helgen då

    SvaraRadera