Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

fredag 11 mars 2011

Funderingar igen

Jag är väl inte sådan person som går och ältar massa saker, men visst funderar man igenom vissa saker mer än 1 ggn ??
Har inget så himla speciellt just nu ,men mina tankar är hos vissa vänner ,några tankar går till jobbet & absolut inom vår förening . Det kan var typ

  •  hur mår dom ?
  •  vet dom om att jag finns ?
  • kommer dom orka ?
  • Du är inte ensam om detta 
  • Biter du ihop ?
Ang  jobbet kan jag inte säga så mycket ,men just nu vet jag inte !!!!!!!!

Inom föreningen är det ju NU DET GÄLLER att vi samlar ihop oss & ser alla möjligheterna som är där ute .På just den fronten är det ingen oro just nu utan tror det rullar på som det ska vid denna period  " saknar ju S " men tror hon vet det , har sagt det innan att jag är så otroligt glad över att få lära känna personer på nytt sätt även man varit "bekanta under ngr år "

Något som också snurrar i huvudet ibland är vad är relaterat till vad ?? om jag mår dåligt pga min privata situation så får jag ingen hjälp genom jobbet därför att det inte är relaterat till jobbet ,Jag mår bra i min relation  med min familj som jag lever tillsammans med .Men jag har/ haft  ju fler medlemmar i familjen som får mig ur balans ofta & jag ser endast 1 lösning på detta vill inte skriva dom orden här men min känsla räcker säkert .

Har ju också börjat att fylla i min kalender med olika aktiviteter som berör oss alla eller någon utav oss , det ser fullt ut redan nu !!!!!!!!!
Så det gäller väl att planera väl och även besluta sig för måste jag vara med överallt jag vill ialaf !!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar