Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

tisdag 29 mars 2011

Något är fel ??

Jag är hemma från jobbet idag , precis när Maken åkt mot jobbet & jag ställt om klockan till mig och burrat ihop mig under täcket så kände jag den där jävla smaken från magen & det högg till(.jag hann in i badrummet)
Så det var bara låta innehållet komma, ringa jobbet kl 05,15 & prata med vår lilla natt personal som faktiskt svarade skitsnabbt o säga att dom fick vara utan mig idag .


Ställa om klockan igen för att få upp barnen ,och tur var väl ändå det för hur  Felix ställt sin klocka vet jag inte ,men även om jag inte var så värst trevlig vid frukost så fixade sig allt och dom kom iväg mot skolan.


Sedan har jag lite annat som spökar lite i kroppen som jag måste ta tag i snart (nej inte 1 litet spöke) utan att min puls går igång så det ser ut som den skulle hoppa ut genom halsen !!! och jag blir precis matt utav detta.Tycker också ibland att det hugger i sidan ???????????


Har ju varit på sjukhus 2 ggr pga detta och även haft apparat klistrad vid bröstet som registrerade mig under 5 dygn  självklart lugna 5 dygn . Blir lite rädd då jag ju faktiskt är hjärtopererad vid 7-års ålder .Och nu är det länge sedan jag kollade mig (1996) , vid felix graviditet så diskuterades det om jag skulle orka , svaret blev att det fanns inget direkt som visade att det inte skulle gå ,men absolut ingen garanti att inte blodtrycket /pulsen skulle gå i taket. 


Nu blev det ju inte så att vi märkte utav det då båda mina barn är födda genom kejsarsnitt kanske lika bra det istf  jag skulle kollapsa ??


Jag ska ta mig i kragen och beställa 1 tid för lite check upp hur kroppen mår & jag börjar nog piggna på mig för frukosten  är fortfarande kvar i magen.




// ha det bra 

1 kommentar:

  1. Fy så trist med att springa på toan när man bara vill sova.
    Vad var det med hjärtat vid din operation ? och absolut måste du söka vård

    SvaraRadera