Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

onsdag 30 mars 2011

Gi & hälsa

Ni vet nog vad jag menar om jag säger att man ibland tillsammans med expressen, aftonbladet tillhör " kostar extra" någon bilaga dagar i veckan lite olika.

Gick ju på samma även idag VARFÖR DÅ KAN MAN UNDRA  för i vår tidningslåda ligger det ju redan ca 10 med samma "nästan" framsida  tappa 5 kg på 2-3 veckor  12 nya recept som får dig att tappa i omfång o vikt utan större ansträngning  kom i din bikini  på 10 dagar !!!!!!!


Eller är det så att just denna bilaga är den riktiga som verkligen gör att man faktiskt kollar recepten o följer just det ??? och då faktiskt minskar både i vikt o omfång.

Jag skulle verkligen behöva tro på just detta och prova 


// kram 

3 kommentarer:

  1. Ja tidningarna gör allt för att få sälja ,men visst kan man kanske gå ner i vikt om man nu följer vissa recept

    SvaraRadera
  2. Jag vet av egen erfarenhet att GI metoden fungerar , även om det ibland blir sug efter typ bröd o pasta som kanske förgyller vardagen i barnfamiljer

    SvaraRadera
  3. Tyvärr har jag också flera lika tidningar hemma ,men har inte fastnar i recepten.

    SvaraRadera