Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 31 mars 2011

Mamma byter bo

Jag fattar inte hur man kan göra så mycket tv- program & hur många som också kollar "även jag " på dessa .
Men allvarligt såg ni programmet i måndags eller vilken dag det nu var ?? hur kan då pappan som jobbar 90 tim i veckan säga att han är bra pappa och umgås med sina barn .


Självklart är det många som jobbar både mamma o pappa mycket o tyvärr inte har fullt så mycket tid som önskas hemma till familjen .
Vi har 1 pappa i detta hus som jobbat mycket vid tillfällen men som enl mig prioriterat rätt på lediga stunder, som också måste då jag jobbar kvällar o helger & ibland som några av er vet så fixar vi inte allt själva så himla tur älskade släkten finns .


Men visst vore det kul eller NEJ jag skulle absolut inte lämna min familj 1 vecka för detta.


Fast lite kul att se hur olika familjer det faktiskt finns, men ska vi vara ärliga så räcker det ju att titta inom bekantskapskretsen så märker vi olikheten som finns & vad vi går igång på och bråkar om !!!!vem gör vad ?????


Har inte koll på mitt schema så här framöver  så men sitter säkert o slappar till detta program fler tillfällen .


// 

1 kommentar: