Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 28 mars 2011

Jä....a lång fredag

Har ju redan skrivit om att Uffe åkte till Kalmar för att vara sällskap & ev handla något. Vet inte riktigt vad han handlade för något ??????


Men hela dagen gick åt och lite på kvällen också, för när jag kom hem ef 19,00 var huset helt tomt.Hade ju fått info om att det inte gick så där himla bra i shoppingen men trodde väl inte det skulle ta 10 timmar för att handla.


Jag som hade haft ?????? !!!!!! på jobbet kan ju inte precis säga att jag var/blev överlycklig över att när sällskapet kom hem så skulle det lagas mat till alla i vårt kök (jag var inte alls social) men men jag slapp ju att laga den & visst det var väl gott.


Det blev inte så sen kväll som det oftast brukar att bli och det är ju skönt då min klocka skulle ringa 07,15 på lördagen för ett jobb pass, Nellie sov hos kompis så lite tomt tyckte jag allt att det var .
//

2 kommentarer:

  1. Har hittat din blogg, kul liten läsning .
    Men är ni aldrig själva

    SvaraRadera
  2. Ullis O - väldigt sällan faktiskt

    SvaraRadera