Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

fredag 11 mars 2011

Våga lita på

Vet att det låter hemskt mångas öron när man säger att man inte kan lita 200% att det blir som planerat " eller jag " planerat.Idag på fredagskväll hade Felix träning fotboll & då tränarna fixat typ någon landslagstränare ??åt grabbarna så skulle det vara lite möte / info år oss föräldrar .
Jag jobbar ju tyvärr så min närvaro uteblir ,men vi lever ju i familj så det finns ju 1 pappa som skulle kunna visa sitt intresse HA HA SOM OM ??????? nja han hade inte förståelse VARFÖR IKVÄLL en fredag & måste man gå .
Ja ja jag frågade vad det var som var så jobbigt ?? Blev inget särskilt svar på just det.

Vet att jag inte kan ha kontroll över allt som sker och absolut inte från jobbet men jag var tydlig med att det tillhör att visa sitt intresse av hur planerna är nu när laget slagits samman med Sk Lojal .

Jag är faktiskt inte alls förvånad över att det inte fanns någon närvarande från Fam Karlsson. Svaret jag fick när jag frågade gick du på mötet NEJ DET GJORDE JAG FAKTISKT INTE

Ja ja förvånad - NEJ
Besviken - ja faktiskt

// ha det bra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar