Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

fredag 25 mars 2011

Vilken planering

Ok fredag redan igen gud vad tiden bara rullar iväg. Jag ska jobba några timmar idag dock hemma lite efter 19 så visst är kvällen kvar .

Barnen får roa sig lite själva efter skolan då U åkt till Kalmar med " brorsan ??? " Dan o Emelie för att dom skulle handla inför maskeraden i morgon , för på Citygross skulle det vara så himla bra priser på kött mm och visst är det nu då att det stämmer så varför inte offra semester för 3 personer eller ok U hade jobbat in komp timmar.
Glädjedödare som jag är så skulle jag ju kolla om jag ansåg vad U kunde titta på nu när han ändå skulle med ,så var det inga extra priser på kött denna veckan utan "vanliga" som man kan hitta här hemma på Willys som ju skiljer några kronor på vissa saker. Dvs49 -  59:- /kilot

Men jag mms iväg en bild till honom från veckobladet  på deras hemsida  på 6-pack tallrikar han gärna kunde titta på o sedan besluta själv om han ville köpa dom .

Ska inte räkna upp här mer vad som ev.stod på inköpslistan men dom åkte 5 personer i en golf utan släp-kärra.Det skulle dom nog behöva om allt finns ???????

Sedan skulle dom väl förbi Ikea också men NJA JAG hade väl inget särskilt jag kände han behövde titta på , men det är ju ingen som säger att U själv säkert hittar något att investera i .

Tillbaka till barnen då så tror jag inte det blir några bekymmer då i kalendern det redan var inskrivet lite bowling för Felix med sina polare från fotbollen & Nellie redan bokat upp sig med kompis,sedan så finns jag ju i området så bara för dom att ringa om det nu skulle behövas. Har ändå bokat upp med annan kusin till dom att ev ringer dom honom.

Ja ja detta med planering det kräver sin tid.

// Ha en skön dag

3 kommentarer:

  1. Ha ha menar du att dom åkte ändå till kalmar för handla.
    tur du inte följde med

    SvaraRadera
  2. Ok ja det låter ju som en lång dag,för att handla

    SvaraRadera
  3. Japp tur jag inte följde med

    SvaraRadera