Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 17 mars 2011

Jobba hemma !!!

Det lät ju så himla skönt när maken sa att jag har fått jobb hemma ,men ursäkta mig vad är skillnaden??
Jo jag vet 14 mil enkel resa  i bilen är STÖRSTA annars vet jag faktiskt inte vad skillnaden är för kan faktiskt inte säga att jag ser honom oftare eller att han ställer upp mera !!!!jo då visst älskar jag honom ändå ha ha & jo han har kört dottern till Vimmerby till taekwondon men det hade jag ju självklart fixat annars med hjälp utav andra i närheten.


Menar bara att helt plötsligt var det massa annat som skulle fixas och styras med ej jobb inom folkracen,säger jag inget om.utan massa andra grejer som jag i princip inte vet vad.


Men VARFÖR  är jag förvånad ??????? borde ju vara ganska så van vid detta.Inget är förändrat genom åren men tror det skulle vara konstigt om han klev innanför dörren varje dag kl 16,15 oavsett jag var hemma eller inte .


Är otroligt stolt över min make och hans energi
//ha det 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar